Toetsen

In deze rubriek vind je een grote hoeveelheid toetsen, gesorteerd naar apothekers-, dokters- en tandartsassistenten. Per thema staan vragen en antwoorden in aparte documenten. De indeling sluit aan op de nieuwe reeks basiswerken van Bohn Stafleu van Loghum.

Daarnaast zijn toetsen over anatomie/fysiologie opgenomen die zijn ontwikkeld door het Cito. Deze vind je in de categorie algemeen. De toetsen van het Cito zijn zogenaamde formatieve toetsen en bestaan uit ongeveer 40 multiple choice vragen. Bij de toetsen over anatomie en fysiologie kun je het antwoordmodel gebruiken.

Ten slotte staan onder Geneesmiddelenkennis voor doktersassistenten en Medische terminologie een aantal toetsen opgenomen die gemaakt zijn in Teach2000.
Teach2000 is een extern programma dat gratis te downloaden is via www.teach.nl/download.php. Nadat je dit programma op je eigen PC geïnstalleerd hebt (zie de werkwijze op www.teach.nl/install.php), kun je vervolgens de betreffende toetsen in het programma openen.
De Teach2000-toetsen die je op deze pagina kunt downloaden, zijn ZIP-bestanden: na downloaden moet je ze eerst ‘uitpakken’ om het T2K-bestand te krijgen.